Дългоочакваният документален филм за Принс на режисьора, сценарист и комик   най-накрая

...
Дългоочакваният документален филм за Принс на режисьора, сценарист и комик   най-накрая
Коментари Харесай

Дългоочакваният документален филм за Принс ще види бял свят

Дългоочакваният документален филм за Принс на режисьора, сценарист и комик   най-накрая ще „ види бялсвят “. Смит описа пред The  за времето прекарано с музиканта преди от свръхдоза фентанил през 2016 година,

Смит e прекарал дълги часове в диалози с поп иконата  в неговото имение. А за снимането на самия филм е получил от самият цялостен достъп до архива му. Все още няма детайлности по кое време да чакаме лентата, само че на въпроса на The Guardian какви са възможностите филмът да излезе на екран, Смит сподели: „ Много огромни “.
 Борисов отписа Възраждане като сътрудник 10 окт 2022 | " Ние се отнасяме с огромно почитание към „ Възраждане “, само че казусът там е идеологически – те са за излизане...
 
               

Кевин Смит споделя за изданието и за вълнението си от до момента с останалото след гибелта на Принс. Режисьорът е бил учуден от откритата неиздадена музика и клипове. Той е изключително благополучен от обстоятелството, че е съумял да снима изпълнителя приживе. Пред камерата на Смит Принс е приказвал часове и почитателите нямаме самообладание най-сетне да забележим тези фрагменти.

До снимането на кино лентата се е стигнало откакто Смит получава позвъняване от Принс, който му е признал, че е огромен почитател на кино лентата му от 1999 година. Поп иконата му оповестява, че търси режисьор който да направи филм, с който да вземат участие на фестивала в Кан.

Междувременно фамилията на Принс реализира съглашение за разделянето на неговото имущество на стойност 156 милиона $ (£128 милиона) по-рано тази година. Музикантът не е имал наследство все още на гибелта си и цялото му  имущество мина към шестте му полубратя и сестри.

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР